Nu kommer dom tillbaka till ön

Den 13 Mars 2010 kom The Cadillac Band till Gotland och jag var naturligtvis på plats med min man. Jag skrev om det här på min blogg dagen efter.

Jag skickade ett mejl till Ulf Nilsson som är trummis i bandet och frågade om dom inte kunde komma tillbaka till Gotland, och naturligtvis gör dom det, den 16 o 17 mars i år kommer dom och jag har biljett till den 17 på lördagen tillsammans med maken. Jag ska fotografera med min nya kamera och sedan skicka alla bra bilder till Ulf Nilsson. Det var annons i tidningen i lördags att nu var det tid att boka om man ville se dem.

Jag tycker dom är jätte bra. Sätter in en bild från 2010
Jag gillar min nya kamera som är en Canon Eos 1100D. Nu väntar jag bara på att få ta bra bilder med den

Idag strålande sol och fint ute men dock lite kyligt bara 2 grader varmt.
Naturligtvis har min man kommit hem med en förkylning och den gav han mig också, så här snoras och hostas det.
Men det blir väl bättre.

Ha en fortsatt fin dag


13 Februari

Jag har inte haft mycket att skriva om på bloggen, det händer inte så mycket. Jag har bestämt mig för att inte skjuta det här året, min kropp säger ifrån lite så jag får se hur det blir nästa år.

Jag gör mina kort och jag får en massa beställningar, fick 7 st igår och har sålt en del i Cafet . Tycker det är roligt. Jag gör korten när jag känner för det och om någon vill beställa så går det bra men jag vill gärna ha några veckor eller så på mig om jag inte har korten färdiga här hemma. Har faktiskt börjat att göra en del julkort."redan" .

I detta Cafe har jag mina kort
Detta julkortet gjorde jagHär på Gotland har vi fortfarande full vinter men solen försöker att få igenom sina strålar idag men vet inte om det lyckas. I morse hade vi minus fem grader ute.

Ha en bra dag och kör försiktigt


Brrrrr

Vad kallt det var när jag vaknade i morse - 25 grader ute och strålande sol och massor av snö, det är tur att vi har kaminen som går varm om dagarna nu.
I fredags var maken ledig så vi begav oss trots snöyran till Klinte för att hämta Cadillac biljetterna


Jag kör ju inte bil på vintern och har inte gjort på många många år, tycker inte om när det är halt.

Som dom flesta vet så gör jag egna kort, grattis, jul och diverse kort , gör även på beställning och har gjort många sådana, jag har även en korg på ett fik där jag säljer korten. Nästa helg så ska jag dit o fika och då ska jag ta mer kort.
Detta är taget från bilen
Denna bilden är tagen av Visby Ringmur och jag tycker det blev jätte bra, trots att det är taget genom ett bil fönster
Vi åt god mat i går kvällDet var nog allt för den här gången

Ha det så bra alla och kör försiktigt ute


RSS 2.0