Andar finns dom

Finns det ett liv efter detta, jo jag tror faktiskt det. Jag har sett lite saker och fast jag inte vet vad det betyder så tror jag på ett liv efter detta, så se upp senare så kanske jag kommer o besöker er. 
 
När vi tog bort vår första tax så kom hon till mig mitt i natten o talade med mig, det var så man kunde ta på henne och känna henne. Andra gången så såg jag en man i hallen i rutig skjorta, jag har även sett en katt som sprang upp på övervåningen. Och nu för ett par veckor sedan så såg jag en fågel i sovrummet och det kan jag säga var jätte verkligt så jag trodde att den kommit igenom fönstret men det hade den inte kunnat gjort.
 
 
Vad händer framöver hos mig då, om ni nu mot förmodan skulle vara intresserade vilket jag kanske inte tror ni är
 
Men ändå:  i oktober ska jag o maken upp till södertälje en helg, han ska se hokky om han nu inte har beredskap, så S vi kanske kan fixa till lite folk o ha fest när männen inte är hemma eller ??? :) :)  Det blir även att se lite underhållning i form av The Cadillac Band i oktober. November har jag inga planer på något än vad jag vet.
Dec ska jag upp till S o E igen och parta :)
 
Tyvärr så har alla gamla vänner försvunnit så nu får jag ta och skaffa mig lite nya vänner.  Men det är inte lätt att hitta nya som man kan lita på, glad att jag har kvar vänner i stora staden men omnejd.
 
Önskar er en trevlig helg och kör försiktigt

Fibro

 
Idag lördag hade Gotlands Fibromylagiförening ett program som jag var med på.
Det var på Sidengården i Vall, vi var ungefär 12 st som alla har fibro, det började med ett bildspel och sedan fick man gå omkring o kika på saker . Här följer lite bilder jag tog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var lite om lördagen, i morgon söndag vet jag inte riktigt vad som händer.
 
Ha en fin helg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0