24 augusti

Sommaren är på väg att ta slut, detta är nog dom sista fina dagarna.
Om 2 veckor åker jag till Tullinge och Siv o Janne. Åker på en torsdag och hem söndagen igen.
Dagarna där är fullspäckade som vanligt. 
En dag ska jag till min väns grav för att ta ett sista farväl, det är hennes dödsdag den 10 september och då har hon varit borta i ett år. Jag har ju inte haft möjlighet att åka upp tidigare. Hon är en klasskamrat till mig och vi har genom alla åren från det vi var 7 år tills för två år sedan hållt kontakten. Jag visste inte om att hon hade dött för hennes bror visste inte var jag bodde så han kunde tala om det för mig.
Fick se att en annan klasskamrat som dog på 80 talet ligger på samma kyrkogård så jag ska gå dit o titta också
 
 
Vi får väl se hur covid-19 är i höst och vinter, om man kan resa något i December igen, men det får tiden utvisa hur det blir. Maken tror det blir en himla vinter med mycket snö, så vi får väl se om han får rätt.
 
Idag Tisdag är det strålande sol och nästan 20 grader varmt ute, hunden ligger och solar sig på terassen just nu och jag ska snart ta en kopp te och göra henne sällskap, ja jag sitter nog i en stol vid bordet, det verkar så hårt att ligga på terassen.
 
Ni får alla sköta om er och håll avstånd
 
Cyber kramar till Er alla

4 augusti 2021

Idag strålande sol om vart annat
 
Min fibromylagi är inte det bästa idag och kommer att hålla på några dagar nu, ont från tårna o upp i skallen. Har ont så jag mår illa, men det blir väl bättre någon annan dag kan jag tro
 
 
Denna kisse brukar gå på vår baksida, jag har ju kamera som tar foton när något rör sig
 
 
Vi ska senare idag ner till campingen för det är städdag i morgon torsdag, alla har varsin dag att städa på sommaren. Så vi åker hem på fredag igen.
om två veckor fyller svärmor 97 år och det ska firas.
 
Har inte så mycket att skriva om 
 
cyber kramar till er alla

RSS 2.0