beställt

Nu har jag beställt biljetter till nedanstående evanemang
Ny vecka

Då var det ny vecka och en ny dag. Solen håller på att bryta igenom molnen så det ser ut att bli en bra dag.
Såg att flera jordgubbar och smultron var mogna så jag ska ut och plocka lite till fukosten sedan.
Vad har jag gjort i helgen kanske ni undrar, ja vad har jag gjort. Varit ute på restaurang flera gånger under veckan och i helgen. Tack S och E för allt. Jag kanske kommer i oktober om ni vill ha mig där.

Lämnade Olivia till uppfödareni fredags, hon grät efter att jag hade gått hon ville med hem till oss igen. Men nu får hon vara hos sin matte ett tag så får hon komma senare igen till oss.

Jag hade en mejlvän men nu har hon sagt upp bekantskapen med mig efter tre år och jag fattar inget. Men jag bryr mig inte. Jag har inte gjort något fel och det har jag skrivit till henne. Hon kanske läser detta och det får hon i sådana fall göra.  Det är ingen som vet vem hon är mer än jag och hon. Vi har varit med om detta en gång förut men nu blir det inte flera gånger. Det hon har sagt till mig har stannat hos mig jag är ingen skvallerbytta som går till andra med saker jag får höra. Jag var bara tvungen att skriva av mig här. Så du som var min vän lycka till i framtiden.

Snygg

Visst är min vovve vacker
Patrick Swayze

Tyvärr så har denne otroligt duktige skådesplare lämnat jorden. Hans filmer tycker jag är så otroligt bra. Han var väldigt charmig och snygg.


Måndags rapport från ön

Här kommer ett litet livstecken från mig. Nu ska vi se vad som hänt i helgen.
Fredagen kom med strålande solsken och maken var ledig...jippppi.

Vi åkte in på kvällen till stan och gick på restaurang och åt en god middag

efter middagen gick vi på en bra bio

Det var en helt klart sevärd film.Lördagen åkte vi först tillDär var det marknad som det brukar en gång om året. Vädret var fint och jag träffade mycket trevligt folk. Sedan åkte vi vidare till
Mitt ex fyllde år så vi tog en tur dit , fick ju träffa min son samtidigt. Vi var där några timmar. Vi köpte en hund ihop för 9 år sedan och här kommer en bild på honom. Han bor kvar hos mitt ex.
en blandning mellan kelpie/bordercollie.
Jag tog honom som vanligt på en promenad.


Efter det så åkte vi vidare hem till
Efter det var det dags för middag och annat lite av varje.
 Såg "Här är ditt liv" med Mikael Persbrandt. Programmet var sevärt men jag tycker ju att Lasse Holmqvist gjorde ett bättre program än Oldsberg.


Söndagen tillbringade jag att städa hela huset så nu kan man bo här igen. Nej så farligt var det inte men jag tycker om att ha rent och snyggt omkring mig.
På söndags kvällen så vi en deckare som utspelade sig på gotland. Jag tyckte den var verkligen dålig. Tycker inte om hennes böcker heller.

Alice har börjat att löpa så nu ska det bli valpar. Vi är ju bara fodervärd åt henne så det är uppfödaren som sköter allt sådant. Hon bor här tills det är dags för valning sedan är hon borta i två månader. Från april nästa år när hon fyllt 5 år är hon våran.

Ja det var väl lite vad som har hänt den här helgen. Idag måndag så strålar solen igen men det är dock lite kyligt ute. Men jag har plockat smultron och jordgubbar så det var så smaskigt så.

Ibland när jag har skrivit fel och sett det och ska gå in och rätta så vill den inte ta emot det eller att det tar lång tid innan man kan se det man har rättat.

Ja det blev en hel del gjort i helgen.

Ha en bra vecka alla och kommentera vad ni just har läst.


Väntan på orden

Jag har inte så mycket att skriva om faktiskt, en del skriver varje dag och har så mycket att säga, här händer det inte så mycket varje dag. På lördag är det kräklingbo marknad och det är väl det som händer här nu i det närmaste. Jag ber att få återkomma efter helgen och då förhoppningsvis med mera ord och bilder.
Detta kom in i Gotlands Allehanda häromdagen. Jag har bara tagit bort mitt efternamn


Helg

Ja så var snart fredagen till ända igen och helgen tar sin början. Maken arbetar i morgon till tre så jag får se vad jag hitar på och gör. Vi har en extra hund här nu det är Alice mamma Olivia som hälsar på ett tag, hon brukar komma emellanåt och stanna några veckor.
Solen skiner idag med det blåser så det står härliga till.
Sonen har varit här en sväng, roligt när man får se honom lite oftare nu när han har körkort.

Kommer inte in på Facebook på någon av våra datorer och jag fattar inte varför. På sonens data kom jag in. Får be maken titta på det ikväll.En ny skylt som har kommit till ön, den står vid färgeleden.
Ha nu en skön helg så får vi se när jag återkommer här nästa gång


Fototävling

hundonline.se
Fototävling
Rösta på vovve nr 8

Rösta så vi vinner detta.
Tack på förhand

Gå gärna in på min hemsida och kolla runt
www.ingmarie.se


RSS 2.0