uppvisning

Vi var på flyguppvisning igår onsdag, det var lite svårt att ta kort när dom var i luften och gjorde saker hela tiden
sedan gick vi förbi Kallbadhuset och jag kan tala om vilken ljudnivå det var, till och med poliserna som stod där hade öronpropparen bild på fåglarMed dessa bilder önskar jag er en trevlig sommar och min blogg tar nu sommarlov och återkommer i augusti


panna ut och panna in

ja så har vi äntligen bytt till ny panna, här kommer lite bilder, den blåa är nyden nya pannan vägde 320 kg, det var starka killar som var här och fick in och ut.

Den nya funkar hur bra som helst


Garage

Min mans son Markus har nu kommit hem med sin Alexxis
Min son Joakim lånade vårt garage för att fixa sin bil, lite hjälp fick han även av min mannäsan blev lite skitigVi hittade en fågel som hade förvirrat sig i garaget
Vi har järnek i vår trädgårdI morgon kommer dom och byter vår panna vi har i källaren, vi har köpt en ny som ska installeras, bilder kommer före och efter när det är klart

Ha en fin dag


Fredagen

Maken och jag var på travet och åt middag och tittade på hästar, Bro Elvis var där och sjöng


Sedan åkte vi ner till hamnen och skulle titta på alla begivenheter, men ärligt talat, vi kom ner vid halv sex och då hade det mest stängt till av tälten som var där.

Vi hittade i alla fall ett skeppet Tre Kronor af Stockholm
Hittade även lite fåglar i AlmedalenNär det blev tid så lyssnade vi på en tjej som heter Alexandra, henne var det drag i och en bra röst hade hon också.
Sedan kom Håkan Juholt
Det var massor av folk i Almedalen


Så blev dom

Tistlarna har nu börjat att blomma, över 2 meter höga och rosa blommorVi har mycket körsbär så maken var ute och plockade igår och fryste in för att senare göra saftHa en bra OnsdagMin oas

Nu har trädgårdstistlarna blivit 2 meter höga och faktiskt så börjar det komma rosa blommor, ska ta bild sedan när allt blommar. Jag har min hörna på terassen där jag intar min frukost och eftermiddags the. Det är så härligt att sitta där och bara njuta, Ja njuta är väl kanske ett fint ord men bor man vid stora vägen så hör man alla bilar som kommer till och från båten även under natten så kanske man inte ska ta ordet njuta i sin mun, så njuta får man göra i pauserna från bilarna, fast man vet ju aldrig när det blir då :)

Snart dörjer det inte länge färrän makens ena son P kommer hem och stannar några veckor, sedan får vi främmande från skåne som ska bo hos oss, det ska bli roligt att ni kommer tycker jag. På lördagen den 23 juli ska jag o maken och våra gäster från skåne åka till Burs cafe på kvällen och äta middag och lyssna på Bo Lickander som sjunger Elvis för sista gången, sedan slutar han tydligen med sitt sjungande, men jag älskar rock så det ska bli härligt.

Här kommer en bild på min oasVaknade sent i morse, halv tio och hundarna sussade fortfarande, så nu får jag kanske ta i mig lite frukost.
Sedan ska jag kolla om det finns några fler gubbar att äta

Ha en fin måndag


RSS 2.0