Måndag

Jag är dålig på rubriksättning

I helgen har vi firat svärmor som fyllde 88 år, hon fick en tavla av ringmuren med domkyrkan i bagrunden som jag tagit och satt inom glas och ram, den blev hon glad för och en blomma.
Det var syster o bror till min man som också var där även en systerdotter med familj var hos svärmor.
Sedan var vi på källen och åt middag hos vänner.

Söndagen var nästan tropisk värme i alla fall på Gotland, på kvällen var maken och jag o två av våra stora hundar nere vid Svajdestugan för lite motionVi gick den korta slingan med tanke på den ena taxenMen nästa gång ska vi gå 2,5 km den gula markeringen, den korta var för kort.
Vi ska gå en gång i veckan har vi sagt, det var skönt att röra på sig och sedan mår ju min kropp bättre av det.
Naturen kunde vi inte heller klaga på.
Nu klockan 8.30 på morgonen har vi redan 20 gr varmt och solen håller på att bryta igenom.

På lördag är det Slite marknad som vi ska besöka.


Vi ska ju få fiber inom Roma/Björke och det var stormöte i fredagskväll och det kom mycket folk så nu är det bara att alla fyller i kontrakt och börjar betala in vad det ska kosta så dom kan börja gräva ner kabeln. Men tyvärr så har allt dragit ut på tiden för folk har inte svarat om dom ska vara med eller inte så vi kommer nog inte att få fiber färrän högst augusti nästa år.

Ni får alla ha en fin dag och vecka


Återgår till det normala igen

Tänkte jag skulle skriva lite om vad som hänt i sommar. Jag börjar med Maj månad då jag i slutet var uppe på fastlandet hos goda vänner. En dag var vi på en radiokanal och kikade o lyssnade,,,jätte roligt. Tack för det.

Juni hände väl inget särskilt tror jag. Midsommar tillbringade vi på Sandhamns camping i goda vänners lag.

Juli hade vi planerat en vecka på fastlandet med husvagnen i södertälje men fick inställa allt pga att en hund började löpa som inte hade gjort det på över ett år o så klart några dagar innan vi skulle åka så började det, uppfödaren vi brukar lämna till har hanhundar så vi kunde inte lämna henne där, så vi fick vara hemma. Maken hade fyra veckor, den första veckan var vänner från Skåne här och körde rally. En vecka var makens äldste son här med flickvän och nu har tiden gått så fort att maken börjar jobba på måndag igen. Då blir jag ensam hela dagarna igen. Men det går bra.
På tisdagsmornarna får jag lyssna på Kjelle på radion så jag får lite liv i huset, annars så lyssnar jag faktiskt aldrig på radion.

Idag har vi varit hos veterinären med Alice och tagit bort tandsten, så just nu ligger hon i mitt knä och mår inte så bra.Nästa resa jag kommer att göra som jag planerar är i December till mina goda vänner igen :)
Hoppas på att få träffa flera vänner

Varför är det så att när man skiljer sig så försvinner dom flesta vännerna, nu har jag varit skild många år innan jag gifte om mig igen och förlorat en hel del vänner , vet att det är flera som har det så. Det är svårt att få nya vänner och kunna lita på.
Dom jag verkligen litar på finns i stockholms området och det är flera stycken.

Regnet har bara öst ner idag men nu är det uppehåll för stunden.

Ja lite blev det skrivet i alla fall. Jag brukar inte uppdatera bloggen så mycket för det ges inga kommentarer i själva bloggen så då vet man aldrig hur många som läser den

Ha det så bra och sköt om er


RSS 2.0