Frisk eller inte

Ja det är frågan.


Förra lördagen fick jag väldigt ont i ryggen och gick till igår med det och tänkte väl kanske att det skulle gå över av sig själv men jag ringde läkaren och fick komma samma dag igår, han skickade mig in akut till röntgen på lasarettet i stan och sedan tillbaka till läkaren här i roma igen.

Ryggskott eller något ,,diskarna var nästan obefintliga, och lite annat
Fick starka mediciner som jag nu ska äta ett tag när jag inte klarar smärtan som är på 100 % .
Har beställt en förhöjning till toan hos arbetsterapeuten som ska hämtas idag. Jag kommer alltid ner med det är svårare att komma upp igen. Måste fixa lite i min fåtölj så jag kommer upp ur den också. Svårt att få på sig strumporna är det.
Men jag ska inte klaga det finns dom som har det värre än mig.
Nu får jag inte dricka alkohol på ett bra tag för det kan inte kombineras med dom tabletterna jag äter.
Så allt går nu i sin sakta mak här hemma, får inte lyfta tungt eller anstränga mig det lilla minsta.
Jag frågade läkaren när jag kunde räkna med att bli "frisk" då sa han att det kunde ta månader.

Jag önskar er alla en trevlig helg, sedan ser vi fram mot våren som kanske ska komma.

Kommentarer
Postat av: Gun Karlsson

Hu. Detta låter jobbigt. Inte skoj. Hoppas inte läkaren har rätt i att den kan ta månader. Du har väl rätt i det du säger om att det finns dem som har det värre,,okej,,det kanske stämmer. Men inte alltid en tröst när man har ont.Skulle bli sårad om jag har det jobbigt och någon skulle säga helt lätt "det finns dem som har det värre" till mig och inte ha förståelse för min smärta.Även om jag själv brukar säga som du. Jobbigt nog för dig ändå ju. Och inte får du ta ett glas rött!!!! jaja,,där finns det väl andra saker som är värre att man inte får/kan göra ;-) Ett glas med alkohol överlever man om man inte kan få ta :-) Men som sagt var,,man blir mycket handikappad och det kan ta på psyket, Jobbigt. Hoppas verkligen det går över snabbare än det som eventuellt sagts. Kram till dig och krya på di. Hälsa gubben din att han nu får ta hand om dig och vara rädd om dig :-)

2011-03-18 @ 09:24:01
Postat av: Siv-Britt

Stackars dej!!Eftersom jag haft flera diskbråck och vet vad helvetisk ryggvärk vill säja, önskar jag dej snar bättring!Periodvis har jag fått se TV o sova i en badenbaden! Vila o rör dej i lagom blandning o KRYA PÅ DEJ!

Kram

2011-03-18 @ 11:30:03
Postat av: Siv

Usch då, det var inte roligt att höra. Nu måste du krya på dig !!! Kram

2011-03-18 @ 16:17:00
Postat av: Ingrid

Usch då vilket elände!

Hoppas att det inte blir så långvarigt, för det är inte roligt att gå på starka värktabletter. Måtte du tåla dem så att du inte får bekymmer med magen också.



Kram och krya på dig!

Ingrid

2011-03-18 @ 16:35:00
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Lillemor

Stackars dig! Du får allt ta det litet lugnt nu så att du blir bättre. Du borde gå till en sjukgymnast så du får övningar.



Krya på dig!

kram

2011-03-24 @ 08:20:02
URL: http://angermanalvens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0